"A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa."

  Mikor érdemes fotózni?

  A legoptimálisabb a 32-36. hét között, mert ekkor már szép kerek a pocak viszont még nem akadályoz annyira a mozgásban. Nyilván alkati kérdés is a megfelelő időpont kiválasztása, a terhesség vége felé már jelentkeznek kellemetlen tünetek is (vizesedés, vérnyomás problémák, stb.), ha nem vagy biztos benne, hogy meg tudod várni az ideális időszakot, nyugodtan jöhetsz előbb is. :)

  Hol fotózzunk?

  Szabadtéren és stúdióban egyaránt van lehetőség. Szabadtéren kissé nehézkes lehet az átöltözés kérdése, de ha csak pár szép képet szeretnél erről az időszakról, akkor ideális választás.

  A műtermi körülmények viszont nagyon alkotói szabadságot engednek, az irányított fényekekl egészen különleges képeket is tudunk készíteni. Az átöltözés sem probléma :)

  A párom, a nagytesó is szerepelhet a képeken?

  Természetesen :) Nálam az árat a csomagban foglalt képek száma határozza meg, nem a rajta szereplő személyeké.

  Mit vigyek magammal?

  Ruhákból érdemes 2-3 szettet hozni, ízlésednek megfelelően. Ha speciális kérésed lenne, keress meg bátran és segítek a ruhaválasztásban.

  Kellékként gyakorlatilag bármit hozhatsz (kiscipő, UH kép, egyedi kisjáték, ruhácska), nyilván attól is függ, hogy milyen képeket szeretnél magadról.

  Mennyi időt vesz igénybe?

  Maximum 1 óra. Átöltözés lehetséges (max 3 alkalommal).

   

  Mit tartalmaz a csomag?

  15db retusált digitális képet DVD lemezen. Igény szerint fotókönyv/fotódófüzet is készülhet a képekből, ennek felára 4.000 Ft-tól indul.

   

  Ára:

  20.000 Ft

  © 2012-2020 eSzeM Fotó I Szabó Mónika I +3630/327-5869